Op zoek naar nieuwtjes, persoonlijke verhalen, overheerlijke recepten en de leukste filmpjes vol tips en actuele onderwerpen? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Waar bent u naar op zoek?

Onlinesenioren.nl - Nederland

info@onlinesenioren.nl

+31 (0)85 1304 327

Blog

HomeVrije TijdOntspanningCreabea zelf een windlicht maken!

Creabea zelf een windlicht maken!

Creabea

De één is heel creatief en de ander heeft er iets minder mee, maar iets zelf maken is altijd leuk. Vandaar dat wij een super leuk Creabea knutselidee voor u hebben wat u gemakkelijk thuis na kunt maken. U heeft maar enkele materialen nodig en het kost ook niet eens zoveel tijd. Wat het wel oplevert is een leuke middag, lekker bezig zijn, en uw creativiteit kwijt kunnen in dit leuke project. Gaat u met ons mee aan de slag?

Materialen

Zoals wij al aangaven heeft u helemaal niet veel nodig voor dit leuke knutselidee. De volgende items staan op het lijstje

  • Een leeg glazen potje
  • Een stukje jute ( Bij de action kunt u dit heel handig op een rol kopen)
  • Een mooi lintje naar keuze ( ook hiervoor kunt u goed bij de action terecht of bij de stoffenboer op de lokale markt)
  • Witte verf en een kwastje
  • Een wit papiertje
  • Een klein beetje lijm

Aan de slag

U knipt een stukje jute af wat precies om het potje heen past. Vervolgens knipt u een hartje uit het stukje wit papier. Zo maakt u dus uw eigen sjabloon, dit sjabloon legt u op het stukje jute en dan verft u het hartje in met de witte verf. Als dit gebeurd is verwijderd u het sjabloon voorzichtig en ziet u de afdruk van het hartje op het jute staan. Vervolgens plakt u het stukje jute om het glazen potje en bindt u nog een lintje eromheen. En voila, uw zelfgemaakte windlicht is klaar! Dit zal super gezellig staan zowel binnen als buiten op tafel! Wij zijn erg benieuwd of u dit ook thuis gaat proberen?

Geen reacties

Plaats een bericht