Op zoek naar nieuwtjes, persoonlijke verhalen, overheerlijke recepten en de leukste filmpjes vol tips en actuele onderwerpen? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Waar bent u naar op zoek?

Onlinesenioren.nl - Nederland

info@onlinesenioren.nl

+31 (0)85 1304 327

Blog

Het is herfst

Einde van de zomer

Wat gaat de tijd toch snel, het is alweer het einde van de zomer. Voor ons gevoel is de zomer omgevlogen. Het is natuurlijk persoonlijk, maar wij genieten enorm van de seizoenen in Nederland, juist de wisselingen maken het wonen in ons land zo fijn. Alles maken we mee, van hittegolf tot ijsvrij en ieder seizoen heeft zo zijn voor en nadelen.

Herfst

Nu zijn we aangekomen bij de Herfst, en dit is toch wel een heel mooi seizoen. De blaadjes vallen van de bomen en hebben prachtige kleuren, ook zie je de mooiste luchten en kun je soms genieten van een heerlijk najaars zonnetje. Een seizoen om van te houden.

Kastanjes en boswandelingen

Het leek ons wel leuk om een aantal woorden te noemen die ons aan de Herfst doen denken, boswandelingen, kastanjes, blaadjes, zonnetje,pompoenen,storm,kachel aan,regenlaarzen, prachtige luchten. Ook zijn wij enorm benieuwd wat u van dit seizoen vindt, bent u een fan van de Herfst of kijkt u alweer uit naar de volgende zomer?

Geen reacties

Plaats een bericht