Op zoek naar nieuwtjes, persoonlijke verhalen, overheerlijke recepten en de leukste filmpjes vol tips en actuele onderwerpen? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Waar bent u naar op zoek?

Onlinesenioren.nl - Nederland

info@onlinesenioren.nl

+31 (0)85 1304 327

Blog

Naar de film !

Naar de film.

Afgelopen week stond er bij ons een uitje naar de Bioscoop op het programma. Het is een soort vaste traditie dat ik samen met mijn schoonmoeder en schoonzus richting de bioscoop ga als er weer een leuke romatische comedy te zien is! Dit keer gingen wij naar Arcaplex, een prachtige bioscoop gelegen aan de rand van Spijkenisse. Het fijne aan deze bioscoop is het feit dat er meer dan voldoende parkeerplekken voor de deur zijn, daarnaast is het er ook niet zo heel druk waardoor er een fijne relaxte sfeer hangt binnen.

Welke film kozen wij?

Ditmaal kozen wij voor de net uitgekomen film Poms, een comedy met een gevoelig randje. Met in de hoofdrol Diane Keaton, nou moet ik zeggen dat ik films met Diane al snel heel erg goed en leuk vindt alleen al om het feit dat zij een geweldige actrice is! Vroeger was ze te zien in The Godfather en door de jaren heen had ze verschillende grote hoofdrollen, en met de jaren lijkt ze alleen maar beter en overtuigender te spelen! In Poms speelt ze ook een geweldige rol zonder teveel te verklappen zullen wij in grote lijnen vertellen waarom de film een echte aanrader is!

Poms

Poms is een geweldige , leuke maar ook mooie en gevoelige film. Het gaat over allerlei thema’s maar vooral ook over ouder worden, alles uit het leven halen en je dromen najagen. Je bent zo oud als je je voelt is ook een slogan die perfect bij deze film past. De film zette mij persoonlijk ook aan het denken, want leeftijd is slechts een getal en je bent nooit te oud om te leren, durven, genieten en beleven! Verder verklappen wij nog niet teveel en zouden wij u vooral aanraden om deze geweldige film zelf in de bioscoop te gaan bekijken!

Praktische informatie

De film Poms draait momenteel in de bioscoop, Pathé, Arcaplex zijn enkele bioscopen die de film op dit moment aanbieden! De film duurt 91 minuten en is zeker de moeite waard! Mocht u deze film gekeken hebben zijn wij erg benieuwd wat u ervan vond! Ook als u nog van plan bent om te gaan dan horen wij dat graag!

Geen reacties

Plaats een bericht