Op zoek naar nieuwtjes, persoonlijke verhalen, overheerlijke recepten en de leukste filmpjes vol tips en actuele onderwerpen? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Waar bent u naar op zoek?

Onlinesenioren.nl - Nederland

info@onlinesenioren.nl

+31 (0)85 1304 327

Blog

HomeVrije TijdStedenOnline Senioren On Tour, Flevoland!

Online Senioren On Tour, Flevoland!

Flevoland,

Als één van de laatste provincies was dan toch Flevoland aan de beurt! Ook hier waren wij eigenlijk nog niet vaak geweest, maar werden wij blij verrast door de prachtige stad Almere en de gastvrije inwoners van deze provincie. Van strand tot restaurant , van museum tot stadstuin het was er allemaal, geniet met ons mee van al het moois was Flevoland te bieden heeft!

Veiligheidsmuseum,

In het centrum van Almere vindt u het veiligheidsmuseum, je leert er alles over de politie van vroeger en nu. Maar ook de ambulance en brandweer worden niet overgeslagen. Het is een interactief museum en een echte aanrader voor zowel jong als oud! Wij vonden het vooral erg leuk om de politievoertuigen van vroeger te zien, wat een verschil met vandaag de dag! Ook leer je er leuke feitjes en weetjes waar je voorheen nooit bij stil zou staan! Een bezoekje waard dus!

Almeerderstrand

Daarna was het tijd om naar het strand te gaan. Wat een prachtige plek, rust natuur en ruimte wij snappen wel waarom de inwoners van Flevoland hier zo graag komen! Na een heerlijke wandeling was het tijd voor een hapje en een drankje. Wij namen een kijkje bij strandrestaurant Poortdok, een heerlijke ontspannen plek met ontzettend vriendelijke bediening. Wij namen plaats op één van de heerlijke banken en bestelden een drankje en een hapje, het smaakte prima en de rustige achtergrondmuziek met uitzicht op het water maakte het plaatje compleet.

    

Van der Valk Exclusief

Wij bleven overnachten in het Van der Valk Exclusief Hotel in Almere, een prachtig hotel voorzien van alle luxe en comfort die u zich maar kunt wensen. Mooi centraal gelegen zodat u vanuit het Hotel allerlei uitstapjes kunt ondernemen. Ook erg fijn was het heerlijke terras bij het Hotel waar wij nog heerlijk een drankje konden doen genietend van de ondergaande zon. De bedden lagen heerlijk en het ontbijt was werkelijk een feestje! Overweegt u een bezoekje aan het mooie Flevoland dan is dit hotel een absolute aanrader!

Almere stad

De volgende dag namen wij een kijkje in Almere stad, wat een ontzettend leuk centrum. Eerst maakten wij een wandeling door de stad, wat een heerlijke sfeer en wat was er veel moois te zien! Daarna aten wij een heerlijk broodje bij Nul36 een heel gezellig restaurantje waar u heerlijk kunt lunchen! Mocht u nu meer zin hebben om eens heerlijke te gaan winkelen, brengt u dan vooral een bezoekje aan Batavistad, alle merken op één plek!

Ditmaal een blog met vooral veel foto’s van de prachtige provincie! Wij bedanken de volgende bedrijven voor hun medewerking, Van der Valk Exclusief , Het gouden huis, Almeerderstrand, Veiligheidsmuseum PIT, VVV Almere, Nul36, Bataviastad, poortdok.

 

Geen reacties

Plaats een bericht