Op zoek naar nieuwtjes, persoonlijke verhalen, overheerlijke recepten en de leukste filmpjes vol tips en actuele onderwerpen? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Waar bent u naar op zoek?

Onlinesenioren.nl - Nederland

info@onlinesenioren.nl

+31 (0)85 1304 327

Blog

HomeVrije TijdStedenOnline Senioren On Tour, Groningen!

Online Senioren On Tour, Groningen!

Groningen

En toen was het de beurt aan Groningen! Voor Online Senioren On Tour reisden wij af naar deze prachtige provincie! Wat was er veel te doen en beleven, wij konden bijna geen keuze maken! Eigenlijk waren wij nog niet zo vaak deze kant van het land op gegaan, maar wij waren aangenaam verrast! Groningen zelf is een prachtige stad met heel veel geschiedenis, wij hebben enorm genoten van al het moois om ons heen!

    

Prinsenhof

Ook al was het een regenachtige dag , de Prinsenhof was zeker de moeite waard. Prachtig aangelegde tuinen en een zonnewijzer die werkelijk schitterend was. Ook waren er allerlei borders aangelegd waar kruiden werden verbouwd, erg leuk om te zien wij konden ons zo voorstellen dat het er in de zomer echt heerlijk ruikt. Ook was er een heel gezellig theehuis welke in het voorjaar opent, wij zagen onszelf hier al helemaal zitten in het zonnetje met de prachtige tuin om ons heen.

  

De grote roltrap

Ook bezochten wij De grote roltrap, een erg leuk concept. In dit voormalige V&D pand kunnen allerlei ondernemers een stukje ruimte huren en hier hun product of dienst aan de man brengen, zo is er van alles te zien en beleven en wordt het gebouw nog goed benut! Ook is er op de bovenste verdieping nog een heerlijk La Place restaurant !

Hortus Botanicus

Op en top genieten van de natuur kunt u bij Hortus Botanicus, wat is hier veel te zien en beleven. De echte natuurliefhebber kan hier zijn of haar hart ophalen. Vooral de chinese tuin is werkelijk een ware belevenis om te zien. Ook voor tuin inspiratie bent u hier aan het goede adres.

  

Restaurant Humphreys

Daarna was het alweer tijd voor het avondeten, in het centrum van Groningen aan de vismarkt vindt u Restaurant Humphreys, heerlijke gerechten en een geweldige ambiance. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Wat erg fijn is aan Humphreys is dat zij een vast concept hebben, een drie gangen menu voor een vaste prijs. Heerlijke gerechten en ruim voldoende keuze. Daarnaast hebben zij ook nog eens meerdere vestigingen door heel Nederland, waardoor u op veel plaatsen van dit mooie concept kunt genieten!

    

 

Van der Valk Exclusief

Na het eten was het tijd om naar ons hotel terug te gaan, wij verbleven bij het prachtige Van der Valk Exclusief Hotel in Groningen, zeer centraal gelegen en weer van alle luxe en comfort voorzien. Wij werden zeer gastvrij ontvangen en genoten eerst nog even van een heerlijke drankje in de hotelbar. Een erg mooie bijkomstigheid was het prachtige landelijke uitzicht vanuit onze hotelkamer, wij hebben hier echt van genoten. S’ochtends vroeg toen de zon opkwam was dit werkelijk prachtig om te zien. Ook het ontbijt was voortreffelijk, de ontbijtzaal was versierd met een prachtige muurschildering waar velen van u op Facebook al een lovende reactie over hadden gegeven.

    

Natuur

De volgende dag maakten wij nog een heerlijke wandeling in de omgeving van het hotel, wij kwamen onder andere in gesprek met een aantal senioren inwoners van Groningen, zij wisten veel te vertellen over de geschiedenis van de stad en hier komen wij in een apart artikel nog op terug, dit was voor ons namelijk zeer leerzaam en boeiend om naar te luisteren! Wij hopen dat u weer genoten heeft en zijn erg benieuwd of er bij u binnenkort ook een tripje naar Groningen op de planning staat?

Met dank aan

Van der Valk Exclusief, Restaurant Humphreys, Hortus Botanicus, Zalando, La Place, De Roltrap, VVV Groningen, De Prinsenhof.

Geen reacties

Plaats een bericht