Op zoek naar nieuwtjes, persoonlijke verhalen, overheerlijke recepten en de leukste filmpjes vol tips en actuele onderwerpen? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Waar bent u naar op zoek?

Onlinesenioren.nl - Nederland

info@onlinesenioren.nl

+31 (0)85 1304 327

Blog

HomeVrije TijdVakantiesOnline Senioren On Tour, Maastricht en de limburgse gastvrijdheid!

Online Senioren On Tour, Maastricht en de limburgse gastvrijdheid!

Limburgse gastvrijheid

Limburg en dan met name Maastricht heeft altijd al een speciaal plekje in mijn hart gehad. Als kind hier vaker met mijn vader geweest en heb hier mooie herinneringen aan. Door de jaren heen ben ik vaak terug geweest naar Maastricht en iedere keer voelde ik mij er weer net zo welkom en op mijn gemak als die eerste keer. De stad heeft een heerlijke warme sfeer, ik kan uren rondlopen in de gezellige straatjes en er is zoveel moois te zien! Het was dan ook een echte kers op de taart toen wij ook voor de Tour richting Maastricht gingen! In het filmpje laten wij u de hoogtepunten van deze prachtige stad zien, wat is er allemaal te doen en beleven, wat zijn de tips en vooral wat zijn de mooiste plekken van deze prachtige stad. Wij hopen dat u net zo geniet van het kijken naar dit filmpje als dat wij ervan hebben genoten om het voor u te maken!

 

De beste tips,

Uiteraard hebben wij een aantal tips voor u welke u verblijf in deze stad tot een onvergetelijke belevenis zullen maken! Ten eerste het Van der Valk Exclusief Hotel in Maastricht, een heerlijke plek om tot rust te komen en de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan deze prachtige stad. Het hotel straalt luxe , comfort maar vooral de Limburgse gastvrijheid uit. En als u er dan toch bent drinkt u dan vooral gezellig een drankje bij Brasserie St Pieter, ook de rijstevlaai is daar echt een aanrader! Maar wat dacht u van Restaurant ‘t Pothuske, een begrip in de stad en ze hebben de lekkerste tosti’s die u ooit heeft geproefd! Maar vergeet ook vooral het vrijthof niet, een prachtig plein waar u onder andere een bezoekje aan ‘t Theater aan het vrijthof kunt brengen, maar ook het Museum aan het vrijthof is zeker de moeite waard! Maar ook de Onze lieve vrouwen kerk is een plek welke u absoluut gezien moet hebben. Ook niet ver van Maastricht ligt de stad Roermond, hier kunt u naar hartelust winkelen in de Designer Outlet, allerlei topmerken voor kleine prijzen en u kunt er ook heerlijk eten en drinken. Kortom een stad die genoeg te bieden heeft!

Geen reacties

Plaats een bericht