Op zoek naar nieuwtjes, persoonlijke verhalen, overheerlijke recepten en de leukste filmpjes vol tips en actuele onderwerpen? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Waar bent u naar op zoek?

Onlinesenioren.nl - Nederland

info@onlinesenioren.nl

+31 (0)85 1304 327

Onlinesenioren.nl

Over ons

Online Senioren zorgt via deze website, YouTube en Facebook voor uw dagelijkse dosis vermaak en positiviteit!

Wij zijn onlinesenioren.nl

Hoe het allemaal begon...

De succesformule voor Online Senioren wordt gevormd door twee componenten. Allereerst is daar een vrouw met hart en passie voor senioren die door haar werkzaamheden in het sociaal werk weet wat er leeft. Samen met een zakenman, die door zijn mensenkennis succesvol ondernemer is maakten zij van Online Senioren het succes dat het nu is.

 

Zij is creatief, haar woorden treffen doel en haar enthousiasme is onuitputtelijk. Hij is een genie met computers, sluit de beste deals en is een echte regelneef. Samen zijn zij meester in netwerken en de gouden combinatie om Online Senioren te laten slagen.

 

Dit kan natuurlijk niet zonder de affiniteit, of beter gezegd passie, die zij met de senioren doelgroep hebben.

Hun missie is om Senioren met elkaar te verbinden en de partijen die zich op deze doelgroep richten bij hen onder de aandacht te brengen.

Dit doen zij door middel van een Facebookpagina, YouTube kanaal en de website.

Het succes van deze formule heeft zich inmiddels in de praktijk bewezen. Dagelijks voorzien zij duizenden Senioren van nieuwtjes, filmpjes, tutorials, berichten en advertenties.

 

Zij zijn er trots op dat zij een hechte community hebben weten te creëren.

In de community is de betrokkenheid hoog. Zo zijn er vanuit de community al diverse succesvolle samenwerkingen en ideeën ontstaan.

 

“Doen waar je goed in bent.” “Niets is te gek!” en “Dromen waar maken.” zijn drie zinnen die hen op het lijf geschreven zijn.

Dagelijks werken zij met zeer veel passie, doorzettingsvermogen en vooral plezier aan hun groeiende bedrijf.

 

Enkele diensten die zij u kunnen bieden zijn:

  • Het leggen van verbinding. Dit kan zijn tussen particulieren, maar ook tussen particulieren en zakelijke partijen of zakelijke partijen onderling.
  • Het bieden van ruimte op de kanalen van Online Senioren om uw bedrijf, dienst of product onder de aandacht te brengen.
  • Het maken van een blog of vlog over uw bedrijf, dienst, product of evenement.
  • Het verzorgen van een evenement passend binnen onze en uw doelgroep.

 

Dit zijn slechts enkele van de diensten die zij u kunnen bieden. Als u contact opneemt zult u merken dat de mogelijkheden eindeloos zijn. De motor achter deze site staat altijd open voor een leuke samenwerking of een goed idee!

 

Kijkt u gerust verder op onze website, ervaar de sfeer van Online Senioren en haal uw hart op en/of leer wat er leeft onder uw doelgroep!

Wij horen graag van u!

Contact opnemen?