Op zoek naar nieuwtjes, persoonlijke verhalen, overheerlijke recepten en de leukste filmpjes vol tips en actuele onderwerpen? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Waar bent u naar op zoek?

Onlinesenioren.nl - Nederland

info@onlinesenioren.nl

+31 (0)85 1304 327

Blog

HomeVroegerJaren 60Terug in de tijd, de collectieve diepvries !

Terug in de tijd, de collectieve diepvries !

De jaren 60

Tegenwoordig is het de normaalste zaak van de wereld, wij doen onze boodschappen bij de supermarkt en nemen verschillende producten mee naar huis die wij thuis in de diepvries en koelkast bewaren. Maar hoe anders was dit vroeger! We gaan even terug naar de jaren 60, de tijd waarin we steeds meer ” luxe” in huis kregen maar dit lang niet direct voor iedereen toegankelijk was.



De eerste huishoudens konden zich inmiddels een vriezer veroorloven om producten in te vriezen en langer goed te houden. Maar voor de meeste mensen was alleen de collectieve vriezer een optie. Een gedeelde vriezer in een gebouw waar men tegen een laag bedrag ruimte kon huren om hier hun producten in te bewaren.

Wie kan het zich nog herinneren?

Wij zijn erg benieuwd of u dit nog heeft meegemaakt? En hoe u dit ervaren heeft? Maakte u gebruik van een collectieve vriezer? En zo ja in welke gemeente was dit? Vertel ons en uw medevolgers uw ervaringen!

Geen reacties

Plaats een bericht