Op zoek naar nieuwtjes, persoonlijke verhalen, overheerlijke recepten en de leukste filmpjes vol tips en actuele onderwerpen? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Waar bent u naar op zoek?

Onlinesenioren.nl - Nederland

info@onlinesenioren.nl

+31 (0)85 1304 327

Blog

HomeVrije TijdOntspanningU vraagt wij draaien !

U vraagt wij draaien !

Nieuwe rubrieken

De afgelopen tijd hebben wij vaak op onze website en Facebookpagina de vraag gesteld wat u graag terug zou willen zien op onze pagina. Hier hebben wij erg veel reacties op gehad. Deze hebben wij allemaal gelezen en uiteindelijk zijn hier een aantal punten uitgekomen waar wij wat mee gaan doen! Zo hebben wij besloten om een aantal nieuwe rubrieken toe te voegen aan onze pagina! Vanaf 1 April ( geen grapje) kunt u de volgende nieuwe rubrieken bij ons verwachten, wij lichten ze hieronder even toe!

Folder rondje

Velen van u gaven aan het fijn te vinden om te zien wat er allemaal te koop is en welke goede aanbiedingen er zijn voor de komende week. Dus dit gaan wij dan ook doen, iedere maandag zullen wij een folder rondje doen, hierbij laten wij u de aanbiedingen voor de komende week zien en waar deze te verkrijgen zijn! Dit zullen wij soms met een filmpje doen en soms in de vorm van een verhaal.

 


Weekmenu

De gerechten vallen vaak erg goed in de smaak! Daarom hebben wij besloten om iedere week een weekmenu aan onze pagina toe te voegen! Deze zal iedere donderdag op onze website verschijnen en zal gerechten bevatten voor 7 dagen! Ook kunt u lezen wat er bij ons op het menu staat die week, wij hebben namelijk begrepen dat u dat ook erg leuk vindt om te lezen, een kijkje in de keuken dus.

Nederland wat ben je mooi

Een ander punt wat al snel duidelijk was, was dat u heel erg van Nederland houdt. Wij ook, dus dat komt goed uit. Vooral de foto’s en de mooie plekken en bezienswaardigheden spreken u erg aan! Daarom hebben wij nog een nieuwe rubriek toegevoegd namelijk ‘Nederland wat ben je mooi’ . Iedere dinsdag kunt u in deze rubriek een mooie foto met verhaal teruglezen uit uw mooie Nederland!

Nog meer tips?

Voor nu zijn dit de drie nieuwe rubrieken waarmee wij gaan starten maar wij zijn natuurlijk altijd op zoek naar nieuwe ideeën! Dus heeft u een leuk idee voor een nieuwe rubriek op onze pagina dan horen wij dat heel graag van u! Ons doel is om u met deze website zo goed mogelijk te voorzien in wat u graag ziet en hoort! Voor en door senioren! U kunt uw idee mailen naar Marcella@onlinesenioren.nl . Wij hopen dat u net zo  gaat genieten van het lezen van de nieuwe rubrieken als dat wij hebben gedaan om ze voor u te maken!

Geen reacties

Plaats een bericht