Op zoek naar nieuwtjes, persoonlijke verhalen, overheerlijke recepten en de leukste filmpjes vol tips en actuele onderwerpen? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Waar bent u naar op zoek?

Onlinesenioren.nl - Nederland

info@onlinesenioren.nl

+31 (0)85 1304 327

Blog

Vertel ons uw verhaal!

Vroeger

Terug in de tijd, wij krijgen dagelijks veel mooie verhalen van u over vroeger te horen. Over uw verleden, over hoe het  vroeger allemaal ging. Prachtig om te horen en om via uw verhalen de tijd van vroeger te laten herleven. De herinneringen die u door de jaren heeft opgebouwd zijn zeer waardevol en verdienen het om verteld te worden. Wij willen u graag een plek bieden om uw verhaal te vertellen, om uw herinneringen te laten herleven en vooral ook doorleven!
Uw verhaal

U kunt uw verhaal naar ons toesturen via het volgende e-mail adres marcella@onlinesenioren.nl wij zullen dan contact met u opnemen en in overleg met u het verhaal plaatsen op onze website zodat ook anderen uw verhaal kunnen lezen en zich hier wellicht in kunnen herkennen. Maar ook voor de jeugd kan het leerzaam zijn om uw verhalen te lezen, op deze manier geeft u een stukje waardevolle geschiedenis mee.

Vroeger

In veel van uw verhalen lezen wij hoe de dagelijkse gang van zaken er vroeger aan toe ging, wassen in de tobbe, in de kou op de binnenplaats, het drinken van zoete melk, het helpen in het huishouden maar ook de herinneringen aan belangrijke gebeurtenissen die onze geschiedenis gevormd hebben. Mocht u ook nog foto’s van vroeger hebben die u met ons zou willen delen dan helpt dat nog meer om uw verhalen tot leven te brengen!

Doet u met ons mee? Deel uw verhaal via marcella@onlinesenioren.nl

Geen reacties

Plaats een bericht