Op zoek naar nieuwtjes, persoonlijke verhalen, overheerlijke recepten en de leukste filmpjes vol tips en actuele onderwerpen? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Waar bent u naar op zoek?

Onlinesenioren.nl - Nederland

info@onlinesenioren.nl

+31 (0)85 1304 327

Blog

HomeVrije TijdOntspanningWelke tijdschriften leest u?

Welke tijdschriften leest u?

Even relaxen

Het is vaak heerlijk om even bij te komen na een drukke dag. Een lekker kopje thee , een goed tijdschrift en verder even helemaal niks. De ultieme manier om te relaxen en even helemaal bij te komen. Een tijdschrift leest vaak wat makkelijker weg dan een boek, u heeft iets minder concentratie nodig, en kunt het wegleggen en weer beginnen met lezen wanneer u maar wilt!

Genoeg keuze

Hier in Nederland is er keuze genoeg als u op zoek bent naar een goed tijdschrift, bijna ieder onderwerp of thema heeft tegenwoordig wel een tijdschrift, zo zijn er tijdschriften over tuinieren, mode, make-up, reizen, buitenland, huizen, inrichting, en uiteraard culinair. Kortom voor ieder wat wils dus.

Welk tijdschrift is uw favoriet?

Nu zijn wij heel erg benieuwd of u ook graag tijdschriften leest? En of u ze dan los koopt of dat u kiest voor een abonnement? Graag lezen wij uw antwoord terug in de reacties onder dit bericht. Wij zullen meteen ook verklappen welk tijdschrift wij zelf vaak lezen, dat is namelijk de Linda!

2 Reacties
 • mei 27, 2019
  reply
  Nel Bongers

  Ik lees graag de Margriet én de Libelle

 • mei 27, 2019
  reply
  Tineke Rol

  Ik lees helemaal geen tijdschriften. Geef mij maar een goed boek

Plaats een bericht