Op zoek naar nieuwtjes, persoonlijke verhalen, overheerlijke recepten en de leukste filmpjes vol tips en actuele onderwerpen? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Waar bent u naar op zoek?

Onlinesenioren.nl - Nederland

info@onlinesenioren.nl

+31 (0)85 1304 327

Blog

HomeVrije TijdStedenZomers Zeeland

Zomers Zeeland

Zeeland

Komend weekend is het zover, de provincie Zeeland is aan de beurt voor onze Online Senioren On Tour serie! Wij kijken er enorm naar uit om ook aan deze prachtige provincie een bezoekje te brengen! Strand, cultuur, culinaire hoogstandjes, in Zeeland is het allemaal te vinden hebben wij ons laten vertellen. Om precies te zijn verblijven wij in de plaats Middelburg.

Helpt u mee?

Wij zijn heel erg benieuwd naar uw tips en aanbevelingen voor deze provincie! Weet u een leuk en gezellig restaurant, of een prachtig stukje strand? Waar maakt u graag een wandeling door de duinen of zijn er musea of markten die u graag bezoekt? Of wie weet heeft u wel een favoriete strandtent welke echt de moeite waard is om te bezoekend! Wij horen het in ieder geval heel erg graag van u! Laat u reactie achter onder dit bericht en de leukste tips belonen wij met een mooi cadeautje uit Zeeland!

Met dank aan Van der Valk Exclusief, Visit Zeeland, Zalando, SONY.

 

Geen reacties

Plaats een bericht