Op zoek naar nieuwtjes, persoonlijke verhalen, overheerlijke recepten en de leukste filmpjes vol tips en actuele onderwerpen? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Waar bent u naar op zoek?

Onlinesenioren.nl - Nederland

info@onlinesenioren.nl

+31 (0)85 1304 327

Blog

HomeVrije TijdVakantiesZonnebloemvelden en Notenwijn, Frankrijk wat ben je mooi!

Zonnebloemvelden en Notenwijn, Frankrijk wat ben je mooi!

Vakantie

Afgelopen maand was het eindelijk zover, wij gingen op vakantie naar Frankrijk. De dordogne om precies te zijn, in de mooie plaats Saint-Jory-de-Chalais. We genoten er van de prachtige zonnebloem velden, dronken heerlijke franse notenwijn en namen een kijkje in de prachtige stad Perigeux. Ook maakten wij kennis met de limousine koeien en aten wij de heerlijkste franse gebakjes en ijsjes. Kortom een vakantie om nooit meer te vergeten. Samen met onze familie maakten wij prachtige herinneringen en genoten wij intens van alles wat dit mooie land te bieden heeft.

Chateau

Wij verbleven in een onwijs leuk chateau, smalle trappetjes, authentieke details en een stromend beekje maakten het tot een charmant geheel. Via een lange en ietwat avontuurlijke oprijlaan was het chateau te bereiken en op twee huiszwijntjes na was het er muisstil. Heerlijk die rust en ruimte. Naast ontspanning, genieten van elkaars gezelschap en veel zon, zwemmen,croissants en ijsjes werkten wij ook nog aan dit leuke filmpje voor u!

Kijkt u mee?

 

Wij nemen u mee en laten u via de beelden genieten van alles wat deze prachtige streek te bieden heeft, van een distilleerderij tot zonnebloemvelden en van de lekkerste streekwijn tot een kijkje bij het chateau, het komt allemaal voorbij! Wilt u nu in de toekomst niks van ons missen abonneert u zich dan even op ons Youtubekanaal!

Geen reacties

Plaats een bericht